Hipster Barbie

sobota 7. února 2015

Hipster Barbie je nový pseudo pseudonym mé kamarádky. Vystihuje ji přesně. Představte si všechny ty plastové krabičky od Matela. Barbie Superhrdinka má masku a zbraň. Barbie Víla má křídla a kouzelnou hůlku. Hipster Barbie má koloběžku, espresso a pořádné Timberland boty. Hipster Barbie si sice zatím nemůžete koupit ve zmenšené, neživé podobě, ale naživo ji vidět můžete. A je to zážitek na celý život. 

Má krásné, světlé vlasy a bezchybnou pleť, o kterou pečuje výhradně veganskou kosmetikou. Má super postavu, ale je s ní samozřejmě velmi nespokojená. Připadá si tlustá, tak raději nejí. Má toho moc, tak na to jídlo prostě občas zapomene. Její skříň praská ve šveh! Má spoustu krásných sukní, šatů, halenek a pásků. Džíny jsou pro ni neženské zlo. Je vždycky sladěná a sluší jí to. A chlapi z ní šílí. Hlavně, když kolem nich v té vlající sukni a s rozpuštěnými vlasy projede na své červené koloběžce.


Zajímá se o spoustu věcí. Rovná práva, ženská práva, práva zvířat. Knihy, kávu, hudbu. Módu, pečení, divadlo. Svět. Kromě sportu. Všechny olympiády a mistrovství kolem ní procházejí bez povšimnutí. Jedině, že by to bylo mistrovství v józe. To by ji třeba zaujalo a možná by zvažovala i účast. Angažuje se totiž všude, kde může. A pak je na tom špatně s časem. Odevzdávat seminární práce ve 23:59:38 už ji nevyvádí z míry. Má v tom praxi. Chodí většinou pozdě, ale pracuje na tom a my jí držíme palce. Když už ale jednou přijde, tak je s ní docela sranda. Někdy se rozesměje tak, že začne hlasitě hýkat, což způsobuje nevěřícné kroucení hlav u vedlejších stolů. Někdo by se za ni mohl i stydět. My, co ji známe, si to už užíváme. Takovou Hipster Barbie by měl mít ve svém okolí každý.

Hej, Hipster Barbie! Všechno nejlepší! Ať jsi pořád taková! Jenom už nezapaluj kočky a dál pracuj na včasných příchodech. 

Tenhle článek je risk a výzva. Píšu ho, protože Hipster Barbie byla nadšená pouhou zmínkou o své osobě na tomhle blogu. A protože každá hvězda si zaslouží publikum, má svůj narozeninový Sobotní mišmaš. Tak jí 10.2. všichni popřejte všechno nejlepší! 

2 komentáře:

  1. To mi někoho připomíná, skoro jako má drahá.
    Mám doma hipster barbie.

    OdpovědětVymazat

Proudly designed by | mlekoshi Playground |