5 pohodových blogů

sobota 21. března 2015

Tak se mi zdá, že se taky rádi potulujete kyberprostorem. Tak já vám dám nějaké další tipy, jo? Tentokrát ani pečení, ani knihy. No, více méně. Dneska vám ukážu blogy, které čtu pro zasmání a pro novou energii. Cizí pohled na život je totiž vždycky nesmírně osvěžující.

Růžová panda

Panda je profláklý a zavedený blog. Její autorka, Michaela, pracuje v Martinusu. Hodně čte a o knížkách píše super články. Nejsou to "obyčejné" recenze, ale super postřehy. Co se naučí v knihách o osobním rozvoji, zprostředkovává čtenářům blogu. Tak jsem třeba zjistila, co je to frenemy. Ale Panda není jenom o knihách. Příkladem budiž jeden z mých velmi oblíbených článků - Neodlíčené víkendy.


Deníček moderního fotra

U tohohle vzhledově ne moc přitažlivého blogu se směju hodně a hodně nahlas. Moderní fotr je táta na rodičovské dovolené. Stará se o malého Čeňka, který se zdá být velmi roztomilým chlapcem, kterého by chtěl každý doma. Na pět minut. Každodenní radosti péče o dítě milý fotr Dominik Landsman popisuje detailně až naturalisticky. Žádné přibarvování. Pěkně realita. Doporučuji všem nastávajícím a novopečeným otcům. A matkám vlastně taky.

Kafe a cigárko

Marušku všichni znáte. Je to herečka. Saša z Comebacku a jistě charakterní divadelní umělkyně. Každý čtvrtek píše o tom, jaké to v tom hereckém světě vlastně je. Zjistíte, jak to mají herečky s režiséry a jak to tak asi probíhá, když vás chtějí vyfotit do časopisu. A jak je to s tím bulvárem a vzájemnou nenávistí a nepřejícnost mezi herci. Samé zajímavé věci podané s nadhledem. Baví mě to moc a prý bude i kniha.


Elišiši

Nebudu nic zastírat. Eliška je moje kamarádka. Když jsem ji viděla poprvé, místo pozdravu jsem na ni vyhrkla: "Jé, ty jsi hezká!" A pak mi bylo ještě dlouho trapně. Myslím si to ale pořád. Nicméně, Eliška není jenom hezká. Je taky úžasná a výjimečná. A miluje Norsko a o tom je její blog především. Věcné rady, NÁDHERNÉ fotky a (dů)vtipné poznámky. Čtěte, i když se do Norska zrovna nechystáte! Poslední Eliščin příspěvek je příslibem, že její blog nakonec jenom o Norsku nebude. A já se těším na všechno co přijde!


Made in les

Tenhle blog křičí: idyla! Život sympatického mladého páru, který společně vyrábí dřevěný nábytek. Mají se rádi a mají rádi to, co dělají. A je to vidět. Nechají vás nahlédnout do svého života. Při čtení a prohlížení fotek se vždycky uklidním. Úplně cítím ten čerstvý vzduch, dřevo, les a pohodu. Obzvlášť pozitivní jsou Šťastnosti. Jak jinak. Moc jim přeji, ať se jim daří. Mně to totiž dělá radost.



A na které blogy chodíte odpočívat vy? Prosím, podělte se! Takových není nikdy dost!

Cukrovatý první jarní víkend!

4 komentáře:

  1. Jůů, jsem poctěna a dojata zařazením do tak skvělé společnosti. Děkuju! A musím přiznat, že vyjma Pandy další blogy neznám, takže se raduju navíc i z nové blogoinspirace. Jen nevím jak to všecko stíhat číst, když těch dobrých blogů je tak hrozně moc!

    OdpovědětVymazat
  2. Pandu taky ráda čtu :) Pak mě baví třeba Život podle Lucie. A sleduju knižní blogy, aktuálně je můj favorit What Jane Read.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. What Jane Read je skvělá! Až jednou bude článek doporučující knižní blogy, tak tam určitě bude!

      Vymazat

Proudly designed by | mlekoshi Playground |