Děkuji, omlouvám se a prosím!

sobota 2. května 2015

Nebudu dlouho chodit kolem horké kaše. Cukrovata existuje půl roku a chci říct díky. Nemám ráda patetické řeči, poplácávání po zádech a slzy v očích. Cukrovata vznikla pro mě. Je moje. Pak se ale ukázalo, že internet je záhadné místo. Kromě věrných přátel a mojí mámy se tady objevují i lidé, které mimo svou počítačovou obrazovku neznám. Dokonce se objevují pravidelně. Nechávají komentáře, lajky na Facebooku a Instagramu. A to mě každý den hrozně udivuje. Snažím se na to moc nemyslet. Mezi větším počtem lidí se za střízliva moc neprojevuju. A sem píšu většinou střízlivá a i přesto vás to tady občas baví. Tak za to si zasloužíte jedno velké díky!


A teď už po vás zase něco budu chtít. Nejdřív jedno prominutí. Do konce června se Cukrovata uloží ke krátkému spánku. Ze všeho nejvíc teď myslím na své státnice a všechny ty nepříjemnosti kolem. Myslím, že je to na kvalitě článků v poslední době vidět a nechci vám tady předkládat polovičatý obsah. To si nezasloužíte a mě to nebaví. Takže dokud nebudu mít po všem, tak se tady občas něco objeví, ale žádná pěkná pravidelnost, na kterou jste zvyklí, to nebude. Aspoň si trochu oddechnete, doženete čtení a vyzkoušíte recepty, na které jste zatím neměli čas, že jo? Win - win!

Až se vrátím v plné síle, tak bych ráda zapracovala na tom, aby se vám tady líbilo co nejvíc. A s tím mi můžete dost pomoct už teď. Potřebovala bych vědět, co se vám tady líbí a co ne. Co vás nudí. Co vás baví. Co vám chybí. Co vám přebývá. Co je trapné a už by se nemělo nikdy opakovat. Po čem vaše srdce prahne. Píšu moc nebo málo? Je to tady v pohodě nebo spíš peklo? Řekněte mi cokoli. Svatosvatě přísahám, že se nad vším zamyslím a zkusím se sebou něco dělat! Bez vás bych totiž Cukrovatu mohla tak akorát schovat pro veřejnost a mít ji jako online deník. A to je nuda! 


Tak děkuji, omlouvám se a prosím! Zvedněte ruku a řekněte, co si myslíte. Já vás do kouta nepošlu.

12 komentářů:

  1. Hodně štěstí u státnic! Budu držet palce!
    A píšeš skvěle, takže co se mě týká, jenom tak pokračuj :) Osobně mě nezajímají recepty, ale to je prostě tím, že k pečení nemám vztah. Všechno ostatní čtu ráda a vždycky se těším na tvoje články :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ať o všechno dobře dopadne. Já bych na Tvém místě nic neměnila, je to tu skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky držím palce a nic bych neměnila, vše je přesně podle mého gusta :)

    OdpovědětVymazat
  4. Naprostá spokojenost a skvělá inspirace na knížky, občas mám pocit, že už nevím co číst, tady vždy něco najdu, máme stejný vkus. Recepty si zakazuju úmyslně :-D
    Zlom vaz u státnic!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že Cukrovata inspiruje! To je nejvíc! Děkuji.

      Vymazat
  5. 1. Hodně štěstí u státnic, protože na tom to stojí vždycky nejvíc!
    2. Neměnit nic, tvoje hodnocení knih včetně jeho rozvržení je boží a sladké miluju, takže tak. Snad jen - chtěla jsem se stát cukroušem, ale upozornění o nových článkcích mi na mail nechodí, asi chyba v Metrixu :).
    3. Po státnicích užívej volna a kdybys chtěla někdy potkat ostravskou spřízněnou duši - minimálně přes knihy a jídlo - jsem k dispozici :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dennie, díky za všechno!
      Problémy se "Stát se Cukroušem" zkusím nějak vyřešit, ale myslím, že u ostatních to funguje (jestli ne, tak musíte dát vědět!).

      A potkat se určitě můžem! Třeba v tom Lapecu ;)

      Vymazat
  6. Budu držet palce ohledně státnic a těším se, až bude po nich, protože Cukrovata se stala mou životní cukrovatou a prostě sem chodím ráda.

    Jestli bych něco změnila? Asi ne, baví mě to tak, jak to máš. Kdybych si měla opravdu hodně vymýšlet... tak stejně asi nic nevymyslím. =D

    OdpovědětVymazat

Proudly designed by | mlekoshi Playground |