11 podivností o Cukrovatě

sobota 28. února 2015

To máte tak. Někdo z @nakafe mě na Instagramu vyzval, abych napsala Sobotní mišmaš na téma 11 faktů o mně. Je to teď prý hit. Ač se to nezdá, tak o sobě nerada mluvím, ale na druhou stranu ráda přijímám výzvy. A když můžu splnit přání některému čtenáři, tak to vždycky ráda udělám. Ta část vpravo nahoře, která se jmenuje Kdo jsem, pár faktů obsahuje. Tak se o nich rozepíšu.


1. Jsem na knížky. Žádné tajemství. Píšu o nich přece blog. Čtu skoro všechno. Kromě červené knihovny a věcí jako Padesát odstínů šedi nebo Stmívání. Ráda bych tady napsala, že neodsuzuju nikoho, kdo takové věci čte, ale není to pravda. Trochu to odsuzuju. 

2. Jsem na sladké. Žádné tajemství. Píšu o tom přece blog. Sladké miluju v jakékoliv podobě. Čokoláda. Zákusky. Sladké pečivo. Ovocné knedlíky. Palačinky. Zmrzlina. Dorty. Koláče. Buchty. Cukrovka je už za rohem. A zajímavost - nemám ráda cukrovou vatu. Odříkaného chleba největší krajíc?

3. Jsem na chlapy. Žádné tajemství. Svou heterosexuální orientací jsem si byla vždycky poměrně jistá. Taky jsem vybíravá a náročná, tzn. sama. Značka: chcete mě?

4.  Piju gin s rybízovým džusem. Může za to Pecha Kucha Night Ostrava, kde mě to naučili pít. Jmenuje se to tam P®KNO. Tři za večer jsou akorát. Víc už je na vlastní nebezpečí. Nebezpečná jsem si bohužel docela často. 

5. Neumím stříhat, kreslit ani vybarvovat. Taky neumím pěkně zabalit dárky. Neumím symetricky zdobit dorty. Nejsem nijak zručná nebo šikovná. Už mě to vlastně ani neznervózňuje. Dělám co umím a ostatní ať si s tím nějak poradí. 

6. Osciluju mezi termíny cat woman a cat lady. Tak tohle byla velká nadsázka. Jsem samozřejmě cat lady. Sice teprve začátečnice, protože mám jen jednu kočku, ale je pravděpodobnější, že dřív budu mít dalších 5 koček, než abych se narvala do latexového oblečku.


7. Chodím pěšky. Vždycky, když to jde. Většinou to jde. Jednou jsem šla do Santiaga a bylo to super. Sice nejsem Ladislav Zibura, který šel pěšky do Santiaga, do Říma i do Jeruzaléma, ale co není, může být. Mimochodem, jestli někdy budete mít možnost poslouchat Ladislava a jeho řeči o chození pěšky, tak to udělejte! Nebudete litovat. Ten týpek s tím vyprodává kina a baví lidi pár fotkama a svým nekorektním humorem. To chcete!

8. Dělám si plány a seznamy a musím s tím přestat. 

9. Každou nohu mám jinak velkou. Pravou mám asi o číslo a půl větší. Hledám ženu se stejným problémem na opačné noze. Chci konečně padnoucí lodičky a baleríny. Kontaktovat mě můžete emailem, Facebookem i poštovním holubem. PS: Nenosím vysoké podpatky ani leopardí vzory.

10. Jsem posedlá Pinterestem. Důležitost vizualizace vlastních tužeb je určitě vědecky doložena jako základ dosažení stanovených cílů. A tak si vizualizuju. Knížky, domy, oblečení, jídlo. Na tajných nástěnkách třeba i chlapy, ale o tom nemusí nikdo vědět, že.

11. Posílám pohledy. Z dovolených, z výletů a dřív dost i přes Postcrossing. Ale tam je to samé Rusko. Do Ruska se pohledy často ztrácejí. Věděli jste to? Asi zase brzo vyzkouším, jestli se ruská pošta náhodou nezlepšila. Moje poštovní schránka je poslední dobou nějak moc prázdná.

A protože jsem byla požádána o 11 faktů, tak už se asi nikdy nedozvíte, proč mi připadá nechutné jíst rohlík s jogurtem. Ani proč jsem tam strašně slušná. A už vůbec ne, co to má znamenat s tou komfortní zónou. A mám toho víc, ale nemůžu vás vylekat hned takhle ze startu. No a aby to bylo fér, tak by mě zajímalo taky pár faktů o vás. Tak se pochlubte! Ať v tom nejsem sama. Kdo se třeba schovává za tajemnou značkou @nakafe? Zvednete hozenou rukavici? 

4 komentáře:

  1. "Dělám si plány a seznamy a musím s tím přestat"...to mě zaujalo. Já jsem taky spíš proti plánům a seznamům ale přijde mi že v dnešní době na nich frčí všichni a že kdo neseznamuje je děsně neorganizovaný, tak by mě zajímalo proč myslíš, že je dobré s nimi přestat...:) Levou nohu větší bohužel (vlastně spíš bohudík) nemám ale mám přerostlé, roztodivné a blbě nahoru zatočené palce díky kterým si taky nemůžu koupit lecjaké boty. Takže nepomůžu ale aspoň soucítím..!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám pocit, že čím víc se snažím svůj život organizovat, tím míň z něho ve výsledku mám. Je to pro mě ale problematické, protože snaha mít se pod kontrolou je mi asi nějak vlastní. Někdy je to užitečné, někdy mě to drží zpátky. Tak proto.

      A za soucit díky! Mimochodem, ty tvé nové boty jsou úžasné! A palce v nich nejsou vidět ;)

      Vymazat
  2. já neseznamuju ani neorganizuju, a možná mám ze života víc, ale bohužel to znamená skoro permanentní vítr v peněžence - takže všechno má své plusy a mínusy :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš ze života víc, tak to určitě všechny mínusy převáží!

      Vymazat

Proudly designed by | mlekoshi Playground |